Liikennetiedotteet

Nauvo-Korppoo

Julkaistu 20.10.2017 12:12

Varalautta Replot 2 liikennöi toistaiseksi (noin 2 viikkoa) reitillä pääalus Prostvik 1:n huoltotöiden vuoksi.


Yhteysaluslaituri siirtyy väliaikaisesti - Nauvon pohjoinen reitti

Julkaistu 29.09.2017 16:20

Nauvon satamaa uudistetaan ja Falkön yhteysaluslaituri (eli liikennöinti) siirretään muutostöiden ajaksi Keson telakalle Nauvon Ernholmissa. Falkön korvaava yhteysaluslaituri otetaan käyttöön 2.10.2017 alkaen siihen asti kunnes satamatyöt ovat valmistuneet (arvioitu valmistumisaika on huhti-toukokuu 2018).
Avaa tästä kartta Keson telakalle. Ernholmintien 156-158 kohdalla käännytään vasemmalle ja jatketaan Telakantietä. Telakka-alueelle tultaessa käännytään vasemmalle pienemmälle tielle, joka johtaa nurmikentän läpi yhteysaluslaiturille.


Kotkan reitillä tilapäinen aikataulu, uusi talviaikataulu tulee voimaan 1.11. alkaen

Julkaistu 22.09.2017 09:39

Kotka-Pyhtää reitille on julkaistu väliaikainen aikataulu, joka on voimassa lokakuun ajan. Tulevaa talviaikataulua varten Kotka-Pyhtään reitin palvelutasoa on nyt tarkistettu vastaamaan paremmin eri saarten liikennekysyntään ja toivomuksiinkin niiltä osin kuin se on ollut mahdollista. Keskiviikko tulee jatkossa olemaan Otavan huoltopäivä ja lauantai liikennöintipäivä. Koska lauantain liikenne tullaan osittain hoitamaan Tekla I:llä, joka on telakalla lokakuussa, hoidetaan lokakuun liikenne viimetalvisen aikataulun mukaisesti.


Tiedote aikatauluista

Julkaistu 08.07.2014 12:17

Suomen Lauttaliikenne Oy:n ja Suomen Saaristovarustamo Oy:n voimassa olevat aikataulut ovat nettisivuilla www.finferries.fi

Yhtiö ei vastaa aikatauluista, jotka jokin muu taho on linkittänyt muille nettisivuille, eikä päivitystä kyseisille sivuille ole hoidettu.

Tilaa RSS-syöte