Lediga jobb

Lämna en öppen ansökan till färjplatserna via formuläret.

Finferries är en ansvarsfull och pålitlig arbetsgivare. Hos oss kan man arbeta på färjefartyg, förbindelsebåtar, färjor och i planerings- och administrativa uppgifter. Vi har ca 320 av branschens yrkesmän på våra lönelistor.

Fyll i formuläret nedan och bifoga även din meritförteckning och din öppna ansökan som pdf- eller doc-dokument. Dina kontaktuppgifter och din e-postadress ska finnas i meritförteckningen.

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina personliga uppgifter sparas elektroniskt och behandlas av förmän och HR-personal. På personuppgifternas förvaringstider tillämpas gällande lagstiftning. 

Vi söker två färjeförarvikarier för sommaren till Skåldöfärjan och till Barösundsfärjan som befinner sig i Raseborgsområdet.

Behörighetskrav:

- Vajerfärjeförarintyg eller högre däcksbehörighet. Vajerförarintyget kan du få via Finferries!
- Läkarintyg som intygar att den sökandes hälsotillstånd är lämpligt för att köra färja
- Certifikat som berättigar personen att använda fartygets radiostation d.v.s individuelltVHF- certifikat
- Nödförstahjälpen- intyg
- Minst 18 år gammal

Arbetet är tre-skiftesarbete och börjar i medlet av juni och fortsätter till medlet av augusti. Ansökningstiden tar slut den 15.5.2019

Skicka en fritt formulerad ansökan och cv per e-mail till lari.lapintie@finferries.fi eller ring operativa arbetsledaren: Lari Lapintie 040 629 7621.

2017 Suomen Lauttaliikenne AB. Alla rättigheter hävdas.