Lediga jobb

Lämna en öppen ansökan till färjplatserna via formuläret.

Finferries är en ansvarsfull och pålitlig arbetsgivare. Hos oss kan man arbeta på färjefartyg, förbindelsebåtar, färjor och i planerings- och administrativa uppgifter. Vi har ca 320 av branschens yrkesmän på våra lönelistor.

Fyll i formuläret nedan och bifoga även din meritförteckning och din öppna ansökan som pdf- eller doc-dokument. Dina kontaktuppgifter och din e-postadress ska finnas i meritförteckningen.

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att dina personliga uppgifter sparas elektroniskt och behandlas av förmän och HR-personal. På personuppgifternas förvaringstider tillämpas gällande lagstiftning.

Vi söker en deltids färjeförare för en ordinarie tjänst på

Högsar vajerfärja i Nagu


Som Finferries färjeförare jobbar du med kundservice i ett av Finlands vackraste landskap. Du är myndig, tvåspråkig (svenska och finska), pålitlig och samarbetskunnig och har ett högt och naturligt säkerhetstänkande. Som färjeförare behöver du bland annat ett intyg för vajerfärjeförare som du i snabb takt kan skaffa via Finferries smidiga utbildning. Du behöver också bl.a. VHF intyg och nödförstahjälpsintyg.
Om du har tidigare erfarenhet inom sjöfartssektorn är det en merit, men ännu viktigare är viljan att lära sig nytt i en unik och fin arbetsmiljö.

Ansökningstiden tar slut den 29.2.2020 och arbetet börjar när en lämplig kandidat har hittats.
Ansökan och cv kan skickas per e-post till: lari.lapintie@finferries.fi
Mer information om tjänsten ger den operativa arbetsledaren Lari Lapintie,
anträffbar vecka 9, tel. 040 629 7621

2017 Suomen Lauttaliikenne AB. Alla rättigheter hävdas.