Finferriesin yhteysalusmatkat voi varata sähköisesti

Kirjoitettu 22.05.2024

Finferriesin uusi yhteysalusten varausjärjestelmä on otettu käyttöön Utön reitillä ja Kotka-Pyhtää reitillä. Varausjärjestelmä löytyy osoitteesta booking.finferries.fi. Kotisivuilta www.finferries.fi löytyy myös suora linkki järjestelmään. Varausjärjestelmä otetaan kesän aikana vaiheittain käyttöön myös kaikilla muilla yhtiön yhteysalusreiteillä.

Kirjautumalla sisälle järjestelmään voi matkustaja varata yhteysalukselta paikan itselleen, ajoneuvolle tai rahdille enintään kaksi viikkoa ennen aiottua lähtöä. Varauspyynnön tekemisen jälkeen saa matkustaja vahvistuksen varauspyynnön saapumisesta järjestelmään joko sähköpostitse tai tekstiviestitse. Järjestelmän myötä matkustajan ei tarvitse olla enää suoraan yhteydessä yhteysalukseen ja matkustaja voi varauspyynnön tehdä hänelle sopivana hetkenä.

Varausjärjestelmä tarjoaa yhteysalusmatkustajille modernin ja helpon tavan hoitaa matkavarauksensa sähköisesti. Samalla yhteysalusten matkustaja-, ajoneuvo- ja rahtivarauksia saadaan paremmin hallittua.

Mahdolliset kysymykset ja kommentit koskien varausjärjestelmää voi ilmoittaa soittamalla varausjärjestelmän neuvontaan 020 7118 751 (arkisin kello 9–15) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen booking-support@finferries.fi.

”Varausjärjestelmämme otettiin testikäyttöön Kotka-Pyhtää ja Utön reiteillä noin kaksi viikkoa sitten, jona aikana olemme saaneet monta uutta käyttäjää. Olemme erittäin iloisia tästä ja käyttäjäpalaute on ollut positiivista ja olemme saaneet myös arvokkaita korjausehdotuksia. Otamme mielellämme vastaan palautteita ja korjauspyyntöjä matkustajilta, joiden avulla voimme entisestään parantaa järjestelmää”, kertoo Finferriesin toimitusjohtaja Håkan Fagerström.

Lisätietoja:
Håkan Fagerström, toimitusjohtaja, Finferries
puh: 040 515 6329, sähköposti: hakan.fagerstrom(at)finferries.fi