Panostamme ympäristöystävällisyyteen ja kehittyvään tekniikkaan

Suomen Lauttaliikenne Oy, arkikäytössä Finferries, on Suomen valtion omistama varustamo, joka vastaa yhteysalus-, lautta- ja lossiliikenteestä. Yli 50 reittiämme sijaitsevat hienoissa saaristo- ja järvimaisemissa, Turunmaan saariston Utöstä Kemijärvelle Lappiin. Voit tutustua reitteihimme täällä.

Yhtiömme toimistot sijaitsevat Turussa ja Savonlinnassa. 

Uudistamme aluskantaamme ja investoimme ympäristöystävällisiin aluksiin, joista esimerkkinä ovat Parainen–Nauvo-reitillä liikennöivät akkusähkölautat Elektra ja Altera. Meillä pääset paneutumaan kehittyvään tekniikkaan, jonka avulla kuljemme kohti vähäpäästöistä alusliikennettä.

Välitämme henkilöstöstämme

Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittäviä tehtäviä asiakassuuntautuneessa varustamossa, hyvät henkilöstöedut liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetuineen sekä kannustavan työyhteisön.

Jokaisen finferriesläisen työpanos on arvokas. Henkilöstön viihtyminen työssään on meille tärkeää ja mahdollistaa myös parhaan mahdollisen matkustajapalvelun.

Yhdessä tekeminen vahvistaa entisestään Finferries-henkeä. Järjestämme joka toinen vuosi henkilöstöpäivät koko henkilöstölle; edelliset Naantalissa 2023. Turun toimistossamme on järjestetty Lapset mukaan töihin -päivä. Olemme myös olleet mukana vuosittaisessa Job Shadow Day -päivässä. Valtakunnallisena heijastinpäivänä 1.10.2023 jaoimme matkustajillemme 5000 Finferries-heijastinta kaikilla reiteillämme.

Mikäli keltaiset alukset ovat aina kiehtoneet, tule meille töihin!

Lisätietoja eri tehtävistä löydät vasemmalla olevan valikon kautta. Avoimet työpaikat -kohdasta näet, millaisia osaajia tällä hetkellä haemme.