Maaorganisaatiomme

Toimistomme sijaitsevat Turussa ja Savonlinnassa.

Turun toimistoltamme löytyy kaupallinen osasto, talousosasto, projektiosasto, tekninen osasto, operatiivinen osasto sekä IT ja viestintä.

Maaorganisaatiossamme on etätyömahdollisuus.

Turun toimistossamme on järjestetty Lapset mukaan töihin -päivä ja olemme myös olleet mukana vuosittaisessa Job Shadow Day -päivässä.

Mikäli sinulta on kysyttävää työtehtävistä olethan yhteydessä henkilöstöjohtaja Jonna Suvantoon, jonna.suvanto(at)finferries.fi

Finferries lyhyesti

Toimivien liikenneyhteyksien ylläpitäminen tuhansien järvien ja saarien maassa vaatii lauttoja, losseja ja yhteysaluksia. Suomen Lauttaliikenne -konsernin aluksilla kuljetetaan vuosittain miljoonia ajoneuvoja ja matkustajia ympäristön ehdoilla, yhteensä 50 reitillä, yli 300 ammattilaisen voimin.

Tarjoamme siis yhteiskunnallisesti merkittäviä tehtäviä asiakassuuntautuneessa varustamossa. Olemme luotettava, varma ja tasapuolinen työnantaja, joka mahdollistaa myös pitkät työurat. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kannustavan ja yhteisöllisen työyhteisön, viihtyisän työympäristön ja kattavan työterveydenhuollon. Työkielemme ovat suomi ja ruotsi.

Olemme myös alusten sähköistämisen edelläkävijä Suomessa ja teemme työtä kehittyvän tekniikan parissa sekä turvallisuuden parantamiseksi että ympäristön hyväksi. Minkä vesi erottaa, sen Finferries yhdistää – vastuullisesti ja ympäristöstä huolehtien.


Tervetuloa meille töihin!