Työpaikat - jätä avoin hakemus

Finferries on vastuullinen, luotettava työnantaja. Meillä voit työskennellä lautta-aluksilla, yhteysaluksilla, losseilla sekä suunnittelu- ja hallinnollisissa tehtävissä. Palkkalistoillamme on noin 320 alansa ammattilaista.Täytä alla oleva lomake ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi .pdf- tai . doc-muodossa. Yhteystietosi sähköpostiosoitteineen tulee löytyä ansioluettelosta. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että sinua koskevat henkilökohtaiset tiedot tallennetaan sähköisesti ja tietojasi käsittelevät henkilöstöosasto ja rekrytoinnista vastaavat esimiehet. Henkilötietojen säilytysajoissa noudatamme kulloinkin voimassaolevaa lainsäädäntöä.

Haemme Tappuvirran lossipaikalle määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen, 2019 kesä- syyskuulle
LOSSINKULJETTAJAA

Lossinkuljettajalta vaaditaan 18 vuoden ikää ja hänen tulee olla tehtävään kykenevä, luotettava, yhteistyö- ja ratkaisuhaluinen sekä palvelualtis henkilö. Turvallisuusajattelu ohjaa hänen toimiaan. Työyhteisömme on hyvähenkinen ja olemme toimialamme suurin varustamo.

Lossinkuljettajan tulee omata seuraavat pätevyydet:

1) lossinkuljettajan todistus (tämän voit saada Finferriesin kautta!) tai sitä korkeampi kansipäällystön ammattipätevyys

2) lääkärintodistus soveltuvuudesta lossinkuljettajaksi (alle 3 vuotta vanha)

3) aluksen radioaseman käyttöön oikeuttava pätevyystodistus eli henkilökohtainen VHF meriradioliikenteen pätevyystodistus tai ammattiradiopätevyystodistus (SRC, ROC, tai GOC) sekä tarvittava viestintäviraston hyväksyntätodistus.

4) voimassa oleva hätäensiapu-todistus tai EA1 (alle 3 vuotta vanha)

Hakuaika päättyy 31.5.2019. Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset sähköpostitse: mikko.munck@finferries.fi. Lisätietoa antaa operatiivinen työnjohtaja Mikko Munck: puh: 040 141 7176. Lisätietoa varustamostamme: finferries.fi

 

2017 Suomen Lauttaliikenne Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.