Työpaikat - jätä avoin hakemus

Finferries on vastuullinen, luotettava työnantaja. Meillä voit työskennellä lautta-aluksilla, yhteysaluksilla, losseilla sekä suunnittelu- ja hallinnollisissa tehtävissä. Palkkalistoillamme on noin 320 alansa ammattilaista.Täytä alla oleva lomake ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi .pdf- tai . doc-muodossa. Yhteystietosi sähköpostiosoitteineen tulee löytyä ansioluettelosta. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että sinua koskevat henkilökohtaiset tiedot tallennetaan sähköisesti ja tietojasi käsittelevät henkilöstöosasto ja rekrytoinnista vastaavat esimiehet. Henkilötietojen säilytysajoissa noudatamme kulloinkin voimassaolevaa lainsäädäntöä.

Eläköitymisen vuoksi haemme vakituiseen työsuhteeseen Turkuun OPERATIIVISTA TYÖNJOHTAJAA

Operatiivisena työnjohtajana toimit lähiesimiehenä Finferriesin lossiliiketoiminnassa Meri-Suomen alueella. Olet vastuussa mm. operatiivisesta ohjauksesta, resursoinnista, organisoinnista ja työvuorosuunnittelusta yhdessä yhtiön liikennejohtajan ja henkilöstöosaston kanssa. Toivomme sinulta:

Kokemusta vastaavista tehtävistä ja matkustusvalmiutta vastuualueellaHalukkuutta toimia iltaisin ja viikonloppuisin kiertävässä päivystysringissäHyvää suomen ja ruotsin kielen taitoaAsiakaslähtöisyyttä ja kykyä reagoida vaihteleviin tilanteisiin

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän asiakassuuntautuneessa ja modernissa varustamossa, jonka palveluiden toimivuus on monelle päivittäinen välttämättömyys.

Lisätietoja: työsuojelu- ja liikennejohtaja Matti Markkanen: 040-637 5335 tai matti.markkanen@finferries.fi. Tavoitettavissa: maanantaina 11.3.2019, torstaina 28.3.2019 sekä perjantaina 29.3.2019. Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen 5.4.2019 mennessä: matti.markkanen@finferries.fi

​Haemme Kyläniemen lossipaikalle kevätkesällä 2019 vapautuvaan tehtävään, vakituiseen työsuhteeseen LOSSINHOITAJAA

Lossinhoitaja toimii lauttapaikallansa lossinkuljettajana ja vastaa aluksen teknisen ylläpidon säännöllisestä toteutuksesta ja lauttapaikan toiminnallisesta sujuvuudesta. Hakijalle on eduksi aikaisempi kokemus lossityöstä, konetekniikan osaaminen sekä kokemus merenkulkutoimialan vastuutehtävistä. Hänen tulee olla tehtävään kykenevä erityisen luotettava, yhteistyö- ja ratkaisuhaluinen sekä palvelualtis henkilö. Hänellä on tekninen käytännön tietämys alusten huollon ja hoidon tarpeista. Turvallisuusajattelu ohjaa hänen toimiaan.

Lossinkuljettajan tulee omata seuraavat pätevyydet: 1.lossinkuljettajan todistus tai sitä korkeampi kansipäällystön ammattipätevyys 2.lääkärintodistus soveltuvuudesta lossinkuljettajaksi (alle 3 vuotta vanha) 3.aluksen radioaseman käyttöön oikeuttava pätevyystodistus eli henkilökohtainen VHF meriradioliikenteen pätevyystodistus tai ammattiradiopätevyystodistus (SRC, ROC, tai GOC) sekä tarvittava viestintäviraston hyväksyntätodistus. 4.voimassa oleva hätäensiapu-todistus tai EA1 (alle 3 vuotta vanha)

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 24.3.2019. Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset sähköpostitse: saku.matto@finferries.fi Lisätietoa antaa operatiivinen työnjohtaja Saku Mättö: puh: 040 141 7570. Lisätietoa varustamostamme: finferries.fi

Haemme lossinkuljettajaa Barösundin lossille.

Pätevyysvaatimukset: Lossinkuljettajan pätevyystodistus tai sitä korkeampi kansipäällystön ammattipätevyys, Lääkärintodistus joka osoittaa hakijan terveytensä puolesta kykenevä kuljettamaan lossia, Aluksen radioaseman käyttämiseen oikeuttava pätevyystodistus, eli henkilökohtainen meriradioliikenteen (VHF) pätevyystodistushätäensiapu-todistus tai EA1. Työ alkaa huhtikuussa 2019.

Hakuaika päättyy 25.3.2019 Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus s-postitse lari.lapintie@finferries.fi tai soita operatiiviselle työnjohtajalle Lari Lapintie 040 629 7621.

 

2017 Suomen Lauttaliikenne Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.