Työpaikat - jätä avoin hakemus

Finferries on vastuullinen, luotettava työnantaja. Meillä voit työskennellä lautta-aluksilla, yhteysaluksilla, losseilla sekä suunnittelu- ja hallinnollisissa tehtävissä. Palkkalistoillamme on noin 320 alansa ammattilaista.Täytä alla oleva lomake ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi .pdf- tai . doc-muodossa. Yhteystietosi sähköpostiosoitteineen tulee löytyä ansioluettelosta. Lähettämällä hakemuksen hyväksyt, että sinua koskevat henkilökohtaiset tiedot tallennetaan sähköisesti ja tietojasi käsittelevät henkilöstöosasto ja rekrytoinnista vastaavat esimiehet. Henkilötietojen säilytysajoissa noudatamme kulloinkin voimassaolevaa lainsäädäntöä.

Haemme operatiivista työnjohtajaa Turkuun

Operatiivisena työnjohtajana toimit esimiehenä Finferriesin lossiliiketoiminnassa Meri-Suomen alueella. Olet vastuussa työvuorojen resursoinnista, organisoinnista ja työvuorosuunnittelussa yhdessä yhtiön henkilöstöosaston kanssa. Esimiehenä otat osaa rekrytointiin, ohjaat ja valvot perehdytystä sekä osaamis- ja koulutusseurantaa aluksilla.Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta esimiestehtävissä

Työpisteesi sijaitsee Turussa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta vastuualueella ja halukkuutta toimia iltaisin ja viikonloppuisin kiertävässä päivystysringissä. Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Työssäsi olet itsenäinen, suunnitelmallinen ja omaat hyvät neuvottelutaidot. Arvostamme positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja kykyä reagoida vaihteleviin tilanteisiin. Sinulla on taito viedä eteenpäin useita samanaikaisia tehtäviä laadusta tinkimättä.

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen, vakituisen tehtävän vakavaraisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työn kehittämiseen esimerkiksi osallistumalla työvuorosuunnittelumallin kehittämiseen.

Työ alkaa sopimukseen mukaan.

Lisätietoja antaa työsuojelu- ja liikennejohtaja Matti Markkanen matti.markkanen@finferries.fi. puh. 040-637 5335 tavoitettavissa:
maanantaina 02.07.2018, maanantaina 09.07.2018 sekä tiistaina 10.07.2018

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen 31.7.2018 mennessä osoitteeseen:
matti.markkanen@finferries.fi

 

2017 Suomen Lauttaliikenne Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.