Vår landorganisation

Våra kontor finns i Åbo och Nyslott.

Vårt kontor i Åbo har en kommersiell avdelning, ekonomiavdelning, projektavdelning, teknisk avdelning, operativ avdelning samt IT och kommunikation.

Det finns möjlighet för distansarbete i vår landorganisation. 

På vårt Åbo kontor har det ordnats Barn med på jobbet-dagen och vi har också deltagit i den årliga Job Shadow-dagen.

Om du har några frågor om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta personaldirektör Jonna Suvanto, jonna.suvanto(at)finferries.fi.

Finferries i korthet

För att upprätthålla fungerande transportförbindelser i landet med tusentals sjöar och öar krävs färjor, vajerfärjor och förbindelsebåtar. Finlands Färjetrafik -koncernens fartyg transporterar miljontals fordon och passagerare på ett miljövänligt sätt, på totalt 50 rutter. Våra passagerare betjänas av över 300 kunniga anställda.

Vi erbjuder därmed samhällsviktiga uppgifter i ett kundorienterat rederi. Vi är en pålitlig, säker och rättvis arbetsgivare som också möjliggör långa karriärer. Vi erbjuder goda personalförmåner, en stödjande och gemensam arbetsgemenskap, en bekväm arbetsmiljö och en omfattande företagshälsovård. Våra arbetsspråk är finska och svenska.

Vi är också en pionjär inom elektrifiering av fartyg i Finland och vi arbetar med att utveckla teknik både för att förbättra säkerheten och för miljön. Vattnet skiljer åt, Finferries förenar – ansvarsfullt och med hänsyn till miljön.

Välkommen att jobba hos oss!